Tisková zpráva - Vedení Kotlářky

PR team, 26.11. 2021 Aktuality

Vážení příznivci Kotlářky,

valná hromada klubu na včerejším jednání schválila nové členy výkonného výboru spolku, kterými se nově stali Jan Fischer, Jan Tylš, Ondřej Chocholatý, Jakub Sládek a Petr Blažka.

Za nové vedení bych nejdříve velmi rád poděkoval Pavle Cihlářové, Káče Bílkové, Filipu Smolovi, Filipu a Renatě Červenkovým, Davidu Padyšákovi a všem dalším lidem, kteří klub velmi dlouhou dobu vedli, obětovali mu obrovské množství času a energie a dosáhli s ním skvělých sportovních, ale i lidských úspěchů, kdy dokázali vychovat a vybudovat vítěznou generaci Kotlářky, komunitu přátel kolem klubu a získat s klubem titul mistra české baseballové extraligy.

V současné době prochází klub nutnou generační obměnou a vytváří se tak nové jádro mladých hráčů, kteří budou v budoucnu schopní hrát baseball na té nejvyšší úrovni, a to jak na extraligové, tak na reprezentační. Kotlářka byla vždy známá svojí skvělou prací s mládeží a na tom chceme dále stavět.

Věříme, že tato změna vlije Kotlářce Praha novou krev do žil a pomůže ji v těchto těžkých časech zachránit hřiště a dostat se brzy zpět mezi českou baseballovou elitu.

Za VV,

Jan Fischer, předseda